Lampa UV LED Glow YC57 RN niebiesko różowa 268W Išskleisti

Lempa UV LED Glow YC57 RN mėlyna rožinė 268W

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

19,74 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator

Nagų lempa Glow YC57 – praktiškas prietaisas, leidžiantis efektyviai atlikti manikiūro ir pedikiūro procedūras naudojant hibridinius lakus, gelius ar kitus šviesoje kietėjančius preparatus. Praktiškos funkcijos, tolygiai paskirstyti diodai ir inovatyvi Dual Led technologija garantuoja tobulą nagų formavimo fiksaciją. Dėl originalios išvaizdos, naudojimo paprastumo ir gerai apgalvotų funkcijų lempa puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.
Naudojant Dual Led technologiją, diodai skleidžia dviejų bangų ilgių šviesą – 365 nm ir 405 nm. Dėl to jis nesukelia pernelyg didelio akių įtempimo ir suteikia platų veiksmų spektrą. Šie sprendimai užtikrina tinkamą net ir pačių reikliausių produktų sukietėjimą, pasiekiant net sunkiau pasiekiamas nago plokštelės vietas.
Lempa turi laikmatį su keturiais užprogramuotais veikimo laikais: 10 s, 30 s, 60 s ir 99 s (vadinamasis "Low Heat Mode"), kurie skaičiuojami skaitmeniniame ekrane. Be to, jei nepasirinktas joks režimas, įtaisytasis judesio jutiklis automatiškai įjungs lempą, kai pakišite po ja pirštus ar kojų pirštus, maksimali ekspozicijos trukmė – 120 sekundžių.
Jau minėta „Low Heat Mode“ sistema priverčia lempą palaipsniui didinti savo galią, kol stilius sukietėja, todėl įkaista lėčiau. Tai sumažina deginimo ar karščio pojūtį poveikio metu. Ši funkcija nepakeičiama, ypač kietinant gelius, kurie dažnai sukelia diskomfortą naudojant kitas rinkoje esančias lempas.
Jis turi lengvai nuimamą baltų atspalvių nuimamą dugną. Taip daug lengviau pakišti koją po lempa pedikiūro ar podologijos procedūrų metu. Ši parinktis taip pat puikiai tinka prietaiso valymui ar dezinfekcijai. Chromuota rankena su poliruota apdaila yra vizualiai patrauklus priedas, palengvinantis įrenginio perkėlimą ir puikiai tinkantis mobiliesiems stilistams. Taip pat korpuse yra specialus įdubimas, kuris gali būti naudojamas kaip telefono atrama. Tai leidžia mėgautis gydymo trukme su mėgstamu filmu.

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukcijas.
Į komplektą įeina: lempa, maitinimo šaltinis, instrukcija.
Duomenys:
Spalva: rožinės ir mėlynos spalvos atspalviai
Laikmatis: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s
Maksimalus darbo laikas: 120 s
Judesio jutiklis: taip
Ekranas: skaitmeninis
Šviesos diodų skaičius: 57
Galia: 268 W
Nominali įtampa: 100-240V
Įėjimo įtampa: 24V
Šviesos bangos ilgis: 365 nm, 405 nm
Matmenys: 23,5 cm x 19,2 cm x 9,3 cm
Garantija: 12 mėnesių

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.